Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (2.58 secunde)
Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman. ... Contra-Scrisoare Voi incepe cu concluzia in ceea ce ma priveste:
Organizatie PD Caras-Severin a anuntat aprobarea cererilor de inscriere in partid a 14 primari, viceprimari si consilieri comunali, proveniti de la PSD si PC.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, a anuntat ieri ca acestia au stabilit ca primarii isi vor pierde mandatul doar daca isi dau demisia din partidul pe listele caruia a fost ales.
Cei mai multi dintre alesii social-democrati buzoieni au parasit formatiunea pentru a se inscrie in Partidul Democrat. Potrivit unui comunicat de presa de ieri al PD Buzau, de luna trecuta si pana acum 19 primari din judet, membri PSD, s-au inscris in Partidul Democrat.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
In acelasi timp, PIB-ul per/capita al "noii" Romanii ar scadea la 5.700 de euro, avand in vedere ca PIB-ul per capita in Romania a fost in 2012 de aproximativ 6.700 de euro, in vreme ce al Republicii Moldova de doar 1.500 de euro.
Sinistratii doljeni lupta in continuare cu apele care le-au intrat in gospodarii. ... De frica hotilor, unii dintre ei au decis sa ramana in sate sa pazeasca bunurile pe care Dunarea nu le-a inghitit inca.
"Peste cinci miliarde de lei, cat avem in fondul de rezerva, o sa ii dam pentru rezolvarea catorva dintre problemele cu care se confrunta localitatile inundate.
Pusa la zid de catastrofa care se prefigureaza a fi sezonul estival 2006, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a invocat, in urma cu cateva zile, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurare pe plaja.
Consilierul judetean Victor Manea a refuzat, in urma cu cateva saptamani, sa se mai prezinte la sedinta de Consiliu Judetean Constanta, declarand ca este nemultumit de modul in care functioneaza aceasta institutie.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" s-a desfasurat, in perioada 13-14 iulie, Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, la care au participat peste 100 de edili locali din cele mai mari orase ale tarii, alaturi de membrii conducerii AMR si ministri si secretari de stat din cadrul mai multor ministere.
Desi au fost amenintati ca vor fi dati in judecata de conducerea partidului daca vor parasi PSD, tot mai multi alesi locali social-democrati parasesc formatiunea pentru care au candidat si au obtinut posturile in administratie.
File de poveste - asa s-ar putea intitula episodul in derulare, in care primari ai PSD sunt pe cale sa lase formatiunea care le-a adus scaunul de conducere si sa plece spre Putere.
Astazi este termenul-limita pana la care alesii locali trebuie sa-si depuna adeziunile la partide, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Statut al alesilor locali, prin care trecerea la alt partid duce automat la pierderea mandatului obtinut la alegeri.
Primarii vor fi mai disciplinati, dar si mai putin loiali formatiunilor pe listele carora au fost alesi. Legea migratiei politice intra de astazi in vigoare. Parlamentarii se mandresc ca in sfarsit au pus capat traseismului politic.
Alianta PNL-PD Constanta a fost ferita in ultimul timp de scandaluri, parlamentarii democrati si liberali reusind chiar o convietuire destul de armonioasa. ... Dutu le-a sugerat liberalilor sa fie foarte atenti in declaratiile lor, mai ales ca rodul muncii PD este pana la urma in folosul intregii Aliante.
Liderul PD Emil Boc se declara multumit de rezultatele inregistrate de partidul sau la nivel local, in ultimul val legal de migratie politica. "Per ansamblu, PD si-a refacut resursa politica umana pierduta in 2000-2004, cand aproximativ 300 de primari au fost obligati sa treaca la PSD.
Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, i-a solicitat ieri Guvernului Tariceanu sa oblige prefectii sa-i demita pe primarii care au demisionat dintr-un partid si care s-au inscris in altul, conform modificarilor Statutului alesilor locali, intrat in vigoare acum o luna.
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ.
PSD a pierdut de la alegerile locale din 2004 nu mai putin de 450 de primari de la 1.702, cati castigase in urma scrutinului, la 1.252, cati inregistreaza in prezent. In tot acest timp, PNL a castigat 204 edili, iar PD 310.
google-analytics.com